Ce facem

FacebookTwitterPinterest

Ce facem

Casa Alba - Agentia imobiliara Casa Alba Iasi
Formată dintr-o echipă de profesionişti cu peste 17 ani de experienţă, Casa Albă oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Relaţiile cu clienţii noştri sunt bazate pe încredere, respect reciproc şi profesionalism.

Evaluarea proprietăţii

Pentru a vă asigura că proprietatea pe care o vindeţi va intra pe piaţa imobiliară cu un preţ corect, agentul imobiliar vă va ajuta să stabiliţi o estimare realistă în funcţie de amplasament, zonă, utilităţi şi grad de  modernizare. De asemenea, vă va consilia în cazul în care doriţi să aduceţi imbunătăţiri proprietăţii, astfel încât să-i crească valoarea pe piaţă.


Fotografii profesionale

Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, vă punem la dispoziţie un fotograf profesionist speacializat, capabil să pună în valoare proprietatea pe care o vindeţi/inchiriaţi. Această etapă este fundamentală în atragerea câtor mai mulți clienți.
 

Brandul Casa Albă

Casa Albă a devenit un brand pe piața imobiliară din Iași, gestionând în fiecare clipă un volum de sute de proprietăți disponibile pentru vânzare sau închiriere. Un astfel de volum ne oferă un avantaj prin perspectiva unică asupra valorii proprietăților, posibilităților de valorificare a acestora şi oportunităţilor pentru investiţii.

Consultanţă de la experţi

Este nevoie de pricepere şi expertiză pentru a negocia cu succes o tranzacţie imobiliară din care să se obţină cel mai bun preţ posibil. Prin formarea şi experienţa agenţilor noştri, oferim consultanţă de specialitate atât în procesul de vânzare/cumpărare/închiriere, cât şi în privinţa obligaţiilor dumneavoastră legale.


Publicitate completă

Departamentele de publicitate și marketing se află în strânsă legătură cu o gama largă de publicații cheie, oferind clienților o expunere maximă pentru proprietățile lor. În acest fel, cresc sansele ca tranzacțiile să se încheie repede și eficient.


Marketing online

Casa Albă oferă expunere online pe portaluri imobiliare de top, mărind astfel șansele ca oferta dumneavoastră să devină cunoscută.