Property management

FacebookTwitterPinterest

Property management

Casa Alba - Agentia imobiliara Casa Alba Iasi
O proprietate imobiliara este una din investitiile cele mai valoroase pe care le puteti face.
Echipa noastra este formata din oameni cu peste 16 ani de experienta, scopul nostru fiind unul foarte precis: sa avem cel mai mare portofoliu de clienti multumiti.
 
Fie ca este o casa, un apartament sau un spatiu comercial, o investitie imobiliara presupune timp si atentie, de la gasirea chiriasilor potriviti pana la intretinerea in detaliu a proprietatii detinute. Iar acesta este punctul in care intervin profesionistii de la Agentia Imobiliara CASA ALBA.
 
 
Serviciile noastre elimina problemele pe care le intampinati in trecut, cum ar fi: grijile pentru centralele in avarie, facturi neplatite de catre chiriasi, incasarea la timp a chiriilor sau cheltuielile neprevazute pentru intretinere.
 
Chiriasii – fie ei o firma sau persoane fizice –  se asteapta la un serviciu de 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana in momentul in care inchiriaza o proprietate. In calitate de proprietar, poate fi dificil sa fiti la nivelul asteptarilor lor.
 
Acolo unde suntem numiti sa va administram proprietatea, ne vom asigura ca atat chiriasii, cat si proprietatea Dumneavoastra au parte de ingrijirea profesionala esentiala necesara.
 
Serviciul nostru complet de Property Management este conceput pentru a va reduce stresul si angajamentul de a fi proprietar full-time.
 
 
Mai mult decat atat, chiriasii prefera din ce in ce mai mult proprietatile administrate, intrucat permit servicii profesionale si se elimina emotiile din ambele parti.
Echipa noastră este pregatita în colectarea promptă a chiriei, precum și menținerea unor relații proactive cu chiriașii.
 
Astfel, Dumneavoastra va veti putea concentra atentia catre alte activitati, in timp ce investitia imobiliara va fi pe mainile responsabile ale profesionistilor nostri.
 
Proprietăţile imobiliare reprezintă, in unele cazuri, cea mai mare parte din investiţiile unei firme. Astfel, este importantă analiza ciclurilor de viaţă şi a tendinţelor care afectează direct performanţa financiară a proprietăţilor şi crearea unui plan strategic de dezvoltare si management al riscurilor. Organizaţiile au nevoie de informaţii precise atunci când iau decizii privind proprietăţile, indiferent dacă vorbim despre achiziţii sau despre inchirieri.