Cine suntem - Despre noi

FacebookTwitterPinterest

Cine suntem

Casa Alba - Agentia imobiliara Casa Alba Iasi
Echipa noastră este formată din oameni cu peste 15 ani de experiență, scopul nostru fiind unul foarte precis: să avem cel mai mare portofoliu de clienți mulțumiți.
Emilian Tarcan

Emilian Tarcan

Senior Consultant (vanzari)
Emilian va fi alaturi de dumneavoastra de la inceput pana la sfarsit, mereu disponibil sa va ajute si care va trata problema dumneavoastra cu maxim de profesionalism.
0745 788 993
Ciprian Roman

Ciprian Roman

Senior Consultant (vanzari-inchirieri)
Datorita vastei sale experiente, industria imobiliara imbratiseaza profesionalismul lui Ciprian. Un agent motivat, cu experienta in vanzari si care stabileste stranse legaturi cu clientii sai.
0740 042 233
Sorin Filip

Sorin Filip

Senior Consultant (inchirieri)
Cu etica sa de munca insurmontabila, Sorin are ca obiectiv sprijinirea continua a echipei sale in a mentine cel mai inalt nivel de profesionalism, impreuna cu satisfactia clientului.
0727 309 210
Marius Arnautu

Marius Arnautu

Consultant (vânzări)
Marius a mentinut relatii excelente cu clientii sai, atat in trecut cat si in prezent si actioneaza prin motto-ul: “Satisfactia dumneavoastra este rasplata noastra!”
0758 029 029
Ioana Hojda

Ioana Hojda

Consultant (inchirieri)
Ioana este consultantul imobiliar care isi trateaza clientii cu profesionalism, optimism si implicare, sprijinindu-i atat pe parcursul tranzactiei, cat si ulterior. Experienta sa in departamentul Inchirieri se concretizeaza in recomandari si aprecieri valoroase.
0742 227 226
Delia Iacob

Delia Iacob

Sales Manager/ Coordinator
Delia se ocupa in principal cu coordonarea contractelor, corespondenta cu partenerii nostri, comunicarea interpersonala cu persoanele implicate si gestionarea informatiilor obtinute.
Andreea Mihai

Andreea Mihai

Marketing Specialist
Andreea direcţionează şi ajută la menţinerea unei bune comunicări cu clienţii noştri, promovează ofertele şi agenţia, se ocupă de mediile de socializare, ceea ce este absolut esenţial pentru afacerea noastră.
Alexandru Chelaru

Alexandru Chelaru

Consultant (vânzări)
0740556666
Mihai Rusu

Mihai Rusu

Consultant (vânzări)
0755 866 866
Contact Casa Alba

Contact Casa Alba

vanzari
0740 053 713
Office Casa Alba

Office Casa Alba

vânzări
0740 053 713
Liviu Dinu

Liviu Dinu

consultant vanzari
Liviu Dinu este un consultant imobiliar profesionist pasionat, pentru care satisfactia clientului si reprezentarea interesului acestuia sunt de o importanta suprema.
0745207777