Despre noi

FacebookTwitterPinterest

Despre noi

Casa Alba - Agentia imobiliara Casa Alba Iasi
Din 2001, Casa Albă este cea mai apreciată agenţie imobiliară din Iaşi. Conduşi de seriozitate şi corectitudine, suntem mândri că am asistat mai mult de 10.000 de clienţi în investiţii importante pentru familiile şi companiile lor.

Calitatea ofertelor

Suntem deschiși la schimbări și provocări deoarece avem o dorință puternică de a îmbunătăți modul de funcționare al industriei imobiliare. Ne pasă de clienții noștri, motiv pentru care abordăm mediul de afaceri într-un mod diferit.


Codul strict de conduită

Integritatea şi etica au fost întotdeauna privite ca fiind elemente caracteristice ale modului în care noi înţelegem să ne coordonăm afacerile. Codul nostru de etică în afaceri conţine reglementări referitoare la asumarea responsabilităţilor individuale, precum şi a responsabilităţilor în ceea ce priveşte relaţiile cu clienţii.


Orientarea către client

Ne vom concentra mereu asupra nevoilor clienţilor noştri și vom încerca în mod constant să dezvoltăm şi să sprijinim relaţia cu aceștia. Suntem inovatori, comunicativi şi determinaţi, ne respectăm angajamentele asumate, ne stabilim obiective şi lucrăm cu tenacitate pentru a le îndeplini.

Parteneriatele

În investiţiile imobiliare este foarte important să ai alături partenerul ideal. Noi credem în relații de lungă durată și ne bazăm pe cei alături de care ne desfășurăm activitatea. Resursele financiare, conexiunile, experiența sunt factori care, alături de un partener puternic, cresc șansele de reușită.


Echipa de profesioniști

Suntem recunoscuţi pentru experienţa de peste 15 ani în domeniul imobiliar, capacităţile şi abilităţile necesare încheierii unor tranzacţii în cele mai avantajoase condiţii. Experienţa acumulată cu fiecare tranzacţie finalizată şi cei peste 10.000 de clienţi mulţumiți ne-au asigurat un loc printre companiile imobiliare de succes, agenţii noştri imobiliari oferind servicii de o calitate ireproşabilă.